Ubåtsmatte

Ubåtsmatte beskrivning

Målet i detta superroliga spel är att köpa olika sorters ubåtar. Du kan välja mellan olika kunskaper. Addition, subtraktion, multiplikation och division är alla en del av spelet.

Du måste samla in tal och därefter svara på dem. Det är verkligen inte lika enkelt som det låter! Du måste också undvika all fisk. Försök samla mynt på vägen för att köpa en ubåt.

Klättra ner i ubåten och börja dyka för att starta detta matematiska äventyr. Du kommer dyka i farliga vatten med mattetal som måste lösas.

Om du vill lösa ett tal måste du först samla in bubblorna runt talet och därefter träffa rätt svar. Om du svara fel förlorar du en del av din hälsa. Havet gömmer också andra faror; djuphavsfiskar för att vara exakt! Det finns olika sorters djuphavsfiskar, däribland hajar, blåsfisk, pirayor och marulkar. Om du träffar dem förlorar du hälsa så var försiktig.

Om du vill samla mynt måste du träffa bubblorna med mynt i eller hitta dem i skattkistor på havets botten. Du kan använda mynten till att köpa nya ubåtar. Ubåtarna heter Gizmo, Scraber, Marauder, Dolphin, Big Joe och Shark Fin. Dessa ubåtar erbjuder mynt och bonusar när du spelar med dem, dessutom blir de snabbare och snabbare. Lycka till med detta kostnadsfria utbildningsspel för grundskolans matematik. Detta mattespel är för årskurserna 1, 2, 3 och 4.